CORRECT LYRICS

Lyrics : BTS - 친구 (Friends) (Përkthim në Shqip)

Seuli që dikur ishte jashtëzakonisht xixëllues
Ishte një botë krejt tjetër e re për mua
Të takova ty kur ishe qull plot djersë
Një fëmjë disi i çuditshëm
Unë nga hëna, e ti nga yjet
Bisedat tona ishin si detyrat e shtëpisë
Shokë të ngushtë njërën ditë, armiq në tjetrën
Thjesht dua të kuptoj

Ç'kemi, alieni im
Ne jemi misteri i njëri-tjetrit (Po, po)
A është kjo pse është edhe më e veçantë (Oh)

Një ditë kur kjo brohoritje të shuhet, qëndro (Ejj), hej (Ejj)
Më qëndro pranë
Në përjetësi, vazhdo të qëndrosh këtu, qëndro (Ejj), hej (Ejj)
Sikur gishti yt i vogël
Më gjatë se shtatë vera dhe dimra të ftohtë
Më gjatë se premtime dhe kujtime të shumta

Më kujtohen uniformat tona
Kujtimet tona janë filma
Incidenti me byreçka është një film komedi po, ejj, po, ejj
Histori të përzemërta mbushin autobusin e shkollës
Tash dalim e ngasim bashkë
Ende po të njëjtit, ne të atyre ditëve
“Hej, Xhimin, sot”