CORRECT LYRICS

Lyrics : Банкноти и Бандероли

А броиме милиони
Банкноти и Бандероли
Се сами, се сами, се сами, се за нас
Сакаат да не видат доле, ама не им пали
Сме глади, се сами, од мали, со рани

А броиме милиони
Се за нас
Банкноти и Бандероли
Се за нас

Идам право зимам тоа што ми фали
За сите рани има кучиња, другари
А вреди на мене да зрачи
Знаат колку ова значи
Цел труд да ми се исплати
На вратот да е Versace
Кроз градот пун гас педала
Исти сонови од мали
Се сами, а види мајка да не не праат будали
Исти фаци но со брада сеа сме
Дур не видам милион не викаме успеавме

А броиме милиони
Банкноти и Бандероли
Се сами, се сами, се сами, се за нас
Сакаат да не видат доле, ама не им пали
Сме глади, се сами, од мали, со рани

А броиме милиони
Се за нас
Банкноти и Бандероли
Се за нас

У мене гори Фуего
Таков мие генот
Не не не се грижи ти за нив сум ко Диего
Роба маркирана, црна М5 матирана
Нема да ме запре мотивирана
Да ми влезе мотивирана
Ако не ја нема кој
Ја не им слушам глас
Нема никој ко нас
Ако не ние нема кој
Ја не им слушам глас
Сега се е за нас

А броиме милиони
Банкноти и Бандероли
Се сами, се сами, се сами, се за нас
Сакаат да не видат доле, ама не им пали
Сме глади, се сами, од мали, со рани

А броиме милиони
Се за нас
Банкноти и Бандероли
Се за нас