CORRECT LYRICS

Lyrics : BTS - Inner Child (Përkthim në Shqip)

Atë kohë, e kishim të vështirë
Duke shikuar lart ata yje në qiell, shumë të largët të paarritshëm
Ti atë kohë, s'besoje në galaktikë
Por unë e pashë, një galaktikë të argjendtë
Duhet t’ketë dhembur, duhet t'ketë qenë shumë e vështirë
Vrapova drejt dritës së pa fund

Të shpon, ai ajri i ditëve të verës
Zërat e ftohtë të rrugëve të hirta
Marr frymë thellë dhe trokas në derën tënde
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t’ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë

Tash dëshiroj t'qeshim më shumë
Do të jetë në rregull, se unë i së sotmes jam mirë
Ti e së djeshmes, tash është e gjitha e qartë
Dua t'i përqafoj gjembat e shumtë n'trëndafilin që nis t'lulëzojë
Fëmija i buzëqeshur, fëmija që gjithnjë qeshte ndritshëm
Kur të shoh ashtu, s’mund t’ndalem së buzëqeshuri

Të shpon, ai ajri i ditëve të verës
Zërat e ftohtë të rrugëve të hirta
Marr frymë thellë dhe trokas në derën tënde
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t’ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë

Sonte, nëse dorën time ta zgjat ty
A mund ta mbash atë dorë?
Do të bëhem ti
Thjesht duhet të mi shikosh galaktikat e mia
Të mahnitesh me gjithë ata yje
Do të ta jap botën time
Dritat që t’i shquajnë sytë, janë unë i së tashmes
Je djaloshi im, djaloshi im
Djaloshi im, djaloshi im, djaloshi im

Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë
Ne do t'ndryshojmë